さて待ちに待った春の訪れと共に,庭や公園のぼけの花や桃,梅,水仙,フリージアやカラリリー等の花々が咲き乱れ,新鮮な春の食材も店頭に目白押しです。
ここメルボルンは,オールシーズン各種の食材はもちろんの事,四季折々の新鮮な食材に加え,年々増える国際色豊かな食材が殆ど国内のファームや近海から届き,私達の食卓を賑わせてくれます。
それにグレードの高いワイン!
店頭では見た事はあるけれど,どう使うのか,どう調理するのかといった疑問もお持ちではないでしょうか?
身体に優しい食生活を考慮しつつ,食に関する探究心と情熱は増々高まるばかりです。。。。。
という事で,春のクッキングクラスを下記の通り予定しております。
ご一緒にまたまた料理研究に勤しみましょう!!!
クラス内容:
ラッキーカントリー オーストラリアの豊富で国際色豊かな食材を生かし,毎日のお惣菜はもちろんの事,ジャンルにこだわらず手軽に作れるヘルシーで美味しい家庭料理から,友人を招いてのカジュアルなホームパーティーやお客様へのおもてなし料理迄,盛り沢山なクッキングクラスです。他,テーブルマナー,チーズ,食事に合ったワイン等々。。。
class: 1course;3times
time: 11:00ー14:30
date: A class; Tuesday 16th,23rd, 30th September 2014
B class; Thursday 11th,18th,25th September 2014
* 曜日の混合は出来ませんので悪しからず,,,not mixed
place: Camberwell (75 tram, stop 57 )
cost: $255/per course *maximum 5 people in each class
contact/register: Emiko 0478 219 644
email: emiko.rogers@gmail.com
web ; ryori-nin.blogspot.com.au
*特にご希望やご興味のあるテーマその他などありましたら,お聞かせ下さい。
“ Emi”s Cuisine” Cooking Class in Spring
Even so, many flowers are beginning to bloom all over the garden. The markets are abundant with many fresh spring veggies, fruit, fish and young lamb etc.
Finally, it’s spring!!
These days, I’m so impressed with the full range of fresh domestic ingredients that are available from local farms and the surrounding sea - and it’s all here in Melbourne. Then there is wine!
So, I wonder if you ever considered how to make the best of these fantastic array of nature’s gifts in your daily life?
In consideration of ‘food as medicine’ that nurtures our health I am passionate about exploring the infinite possibilities for our daily table and flavours that awaken and delight our senses.
Let’s enjoy this journey in cuisine together!!!
Come and join “Emi’s Cuisine in Spring”: see details above.
* If you have any particular request for the theme of class, please let me know…